Search our Site

Dr. A.P.J. Abdul Kalam - President of IndiaSzeretném megosztani önökkel, amit Amritapuriban tanultam: adni. S még többet adni. Az ember képes adni. Megoszthatja például a tudását. Enyhítheti a fájdalmat. Az is lehet, hogy közvetlenül tud segíteni azon, aki szenved. Mindegyikünk – gazdag és szegény – képes erre. Ezt az üzenetet kaptam Amritapuritól. Nincs hatalmasabb tanítás annál, mint amit Ammá ad az itt élőknek, Kérala, India népének és az egész világnak.

A. P. J. Abdul Kalam az Indiai Köztársaság elnöke Amritapuriban (Kérala, India), Ammá nemzetközi központjában tett látogatása során, 2006 decemberében

 

Olara A. OtunnuMeg vagyok döbbenve azon a tényen, hogy milyen hatalmas pénzösszeg jut el közvetlenül a szükséget szenvedőkhöz Ammá szervezete révén. Ez rendkívüli. Nagy benyomást tett rám, milyen hozzáértéssel kezeli Ammá a kihívásokat. Bürokráciát félretéve ösztönösen és spontán módon cselekszik. Ez gyorsaságot és lendületet ad, inspirálja az embereket, és pontosan oda irányítja a segítséget, ahol a legégetőbb szükség van rá.
Úgy gondolom, hogy a nemzetközi civilszervezetek és az ENSZ sokat tanulhatnak Ammától és abból, amit felépített.”
Olara A. Otunnu az ENSZ egykori másodtitkára és az első titkár különleges képviselője a háborús övezetekben élő gyermekek védelmében

 

Dr. Jane GoodallNagy megtiszteltetés megosztani a pódiumot egy ilyen kivételes lénnyel, mint Ammá, aki maga a megtestesült szeretet. Ő hisz abban, hogy Isten nem tesz különbséget a nemek között, és úgy áll előttünk, mint Isten szeretetének megnyilvánulása emberi testben.
Dr. Jane Goodall világszerte elismert angol primatologista és a Gandhi–King-díj az erőszakmentességért 2001. évi díjazottja

 

 

Mr. Atal Behari Vajpayee - former Prime Minister of IndiaNapjainkban a világnak bizonyítékra van szüksége ahhoz, hogy tudjuk: emberi értékeink hasznosak, s az olyan tulajdonságoknak, mint az együttérzés, az önzetlenség, a lemondás és az alázat, megvan az erejük ahhoz, hogy hatalmas és virágzó társadalmat hozzanak létre. Ammá munkája adja meg számunkra ezt az olyannyira áhított bizonyítékot.
Atal Behari Vadzspají India korábbi miniszterelnöke Részlet az AIMS, Ammá karitatív kórházának avatóünnepségén elhangzott beszédéből

 

 

Ms. Yolanda King, Director, Martin Luther King Jr. CenterA legjobban azt szeretem Ammában, hogy nemcsak a szót szaporítja, hanem, miközben megtestesíti a feltétel nélküli szeretetet, ki is fejezi azt a cselekedeteiben. Ő éli, amit mond. Ammá maga a változás, amelyet a világunkban látni szeretne.
Ms. Yolanda King Martin Luther King lánya a Nők Békekonferenciájának nyitóbeszédén, mely 2003-ban, Kocsinban hangzott el Ammá 50. születésnapi békeszertartásán

 

 

Mrs. Riitta Uosukainen, Finnish Councillor of StateAzok az elvek, amelyeket Ammá képvisel, minden országra érvényesek. Az ölelésével rengeteg embernek nyújt enyhülést, bármerre jár.
Mrs. Riitta Uosukainen Finnország államtanácsosa

 

 

 

Tanja SaarelaAz emberiségnek nagy szüksége van a béke, a kölcsönös megértés és az önzetlen munka bármilyen formájára.
Ms. Tanja Saarela Finnország Kulturális Minisztere

 

 

 

Rev. Dr. Joan Brown CampbellAmmá! Ölelése világszerte kincs lett, melyet szegények és gazdagok, férfiak és nők, gyerekek és öregek egyaránt keresnek. Ölelése nemcsak enyhíti a szenvedést, de olyan ajándék, amely lelkierőt önt mindazokba, akik munkájukkal átölelik a világot – a munka világát, a kormányok világát és a család világát.”
Rev. dr. Joan Brown Campbell az Egyházak Világtanácsának egyesült államokbeli hivatalának volt ügyvezető igazgatója

Amma kapcsolat
Amennyiben úgy érzed, hogy Ammá példáját követve bármilyen formában szívesen segítenél a rászorulókon, vállalnál valamilyen szervezőmunkát, akármilyen anyagi segítséget tudnál biztosítani, egyszóval részt vennél az Ammával kapcsolatos magyarországi tevékenységekben, akkor írj nekünk a  e-mail címre.

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.