Search our Site

amma_03
amma mosoly

Mátá Amritanándamají, vagy ahogyan közismert a világon, Ammá (Anya), nem mindennapi cselekedeteiben megnyilvánuló szeretete és önfeláldozása révén emberek millióinak szívébe lopta be magát.

Évről évre Ammá rendszeresen elutazik India számos nagyvárosán kívül a világ több tucat országába is. Indiában gyakran több mint 20 ezer ember kap tőle darsant úgy, hogy 22 órán keresztül ül egy helyben. Végeérhetetlenül, óráról órára, napról napra, évről évre, mint ahogyan egy folyó folyik a medrében. Az elmúlt évtizedek során, több, mint 34 millió embert ölelt meg a világon.

Széleskörű jótékonysági tevékenysége, fáradhatatlan odaadása és kitartása nagyon sok embert arra ösztönöz, hogy kövesse példáját, felfedezve az önzetlen szolgálat szépségét és jelentőségét a belső béke megtalálásában.

Ammá tanításai univerzálisak. Amikor a vallásáról kérdezik, azt válaszolja, hogy az ő vallása a szeretet. Senkit sem kér arra, hogy higgyen Istenben, vagy változtassa meg a vallását vagy hitét, pusztán azt szeretné, ha mindenki ráébredne igaz természetére és hinne önmagában.

 katasztrófa enyhítés  harc az éhezés ellen  oktatást mindenkinek
amma ölelés
DARSHAN
orvosi vizsgálat
HUMANITÁRIUS TEVÉKENYSÉGEK
amma tanít
TANÍTÁSOK

„Ahol szeretet van, ott nincs erőfeszítés. Mások boldogságában rejlik a nyugalmam.”  Ammá

Kérjük, írja be a fiókja e-mail-címét, melyre küldünk Önnek egy ellenőrző kódot. Az ellenőrző kód átvétele után meg tudja majd adni a fiókja új jelszavát.

Amma kapcsolat
Amennyiben úgy érzed, hogy Ammá példáját követve bármilyen formában szívesen segítenél a rászorulókon, vállalnál valamilyen szervezőmunkát, akármilyen anyagi segítséget tudnál biztosítani, egyszóval részt vennél az Ammával kapcsolatos magyarországi tevékenységekben, akkor írj nekünk a  e-mail címre.

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.