Search our Site

Jótékonysági kórházak
Amrita Kripa Kórház


- Kalpetta


A kórház ingyenes orvosi ellátásban részesíti Kérala legszegényebb lakosait, akik közül sokan napszámosként dolgoznak távoli vidékeken. A legtöbb páciens törzsi közösség tagja, az alapvető komfortot nélkülöző falvakból. Naponta legalább 100 ember látogatja a rendelőintézetet.
A kórház táv-orvosi összeköttetésben áll az AIMS kórházzal, amely eljuttatja a legkorszerűbb segítséget e szegény vidékre. Az orvosok rendszeresen látogatják a legtávolabb eső kis falvakat is, terepjáróval, vagy akár gyalogszerrel. Nem csak az emberek egészségügyi problémáit viselik a szívükön, hanem segítik a pácienseket a jobb minőségű életkörülményeket kialakításában.


Amrita Kripa Kórházak


- Kalpetta Amritapuri és Majszúr


Amritapuriban a kórház nyolc tengerparti falu lakosait részesíti egészségügyi alapellátásban, beleértve Amritapuri lakóit és látogatóit is. A kórházban 8000 ember van nyilvántartásba véve.
A kórház állandó otthont ad néhány idős páciensnek is. Az ásramban dolgozó orvosokat az idelátogató szakorvosok segítik, valamint táv-orvosi kapcsolatban állnak az AIMS Kórházzal, és oda küldik szakvéleményüket is. Majszúrban elkészült egy 50 ágyas általános kórház első része, melyben pillanatnyilag 15 ágy áll rendelkezésre. Ez a kórház több mint 100 szegény falusit lát el a Bógadi környék falvaiban, és távorvosi kapcsolatban áll az AIMS-szel.


Amrita Kórház


- Pampa


A kórház 24 órás ellátást nyújt Szábarimálá környékén, amely közkedvelt zarándokhely Dél-Indiában. A 25 ágyas kórház ingyenes ellátást biztosít a több százezer rászorulónak, aki évente látogatja a templomot. Két teljesen felszerelt rendelőintézet és egy tizenöt emberből álló gyógyító személyzet áll rendelkezésre (szívspecialistákat is beleértve), valamint távorvosi kapcsolatot tartanak fenn az AIMS-szel.

Amma kapcsolat
Amennyiben úgy érzed, hogy Ammá példáját követve bármilyen formában szívesen segítenél a rászorulókon, vállalnál valamilyen szervezőmunkát, akármilyen anyagi segítséget tudnál biztosítani, egyszóval részt vennél az Ammával kapcsolatos magyarországi tevékenységekben, akkor írj nekünk a  e-mail címre.

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.