Search our Site


Amrita Kripa Szágar, Fájdalomcsillapító Hospice Otthon


- Trivandrum


Elkötelezett csapat nyújt fájdalomcsillapító gondozást végső stádiumban lévő AIDS-es és daganatos pácienseknek. Egy naponta nyitva tartó rendelőintézet ingyenes gyógyszerekkel látja el a szegényeket, legfőképpen a HIV fertőzötteket. A gondozóintézet gyönyörű helyen, három hektárnyi területen, az erdő szélén fekszik.


Amrita Kripa Szágar, Betegotthon Daganatos Betegek Számára


- Mumbai


1995 óta a betegotthon ingyenes ellátást és lelki támaszt nyújt a végső stádiumban lévő daganatos betegek számára. A gyógyellátáson keresztül a házi gondozó ingyenes gyógyszereket, rizst és más élelmiszereket biztosít a szegényeknek. A szegénységben élő gyerekeknek rendszeresen könyveket is osztanak.

Amma kapcsolat
Amennyiben úgy érzed, hogy Ammá példáját követve bármilyen formában szívesen segítenél a rászorulókon, vállalnál valamilyen szervezőmunkát, akármilyen anyagi segítséget tudnál biztosítani, egyszóval részt vennél az Ammával kapcsolatos magyarországi tevékenységekben, akkor írj nekünk a  e-mail címre.

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.