Search our Site

Segítségnyújtás természeti katasztrófák esetén

2001 óta az M. A. Math számos természeti csapás enyhítésére nyújtott támogatást, azonnali segélynyújtás és hosszú távú helyreállítási programok formájában. Ammá együttérzése és törődése a tragédiák áldozatai iránt olyan hatalmas, hogy helyzetük minden felmerülő kérdését számításba veszi: nemcsak a fizikai és érzelmi igényeiket elégíti ki, hanem a jövőjükre is gondol. Ammá három falut épített újjá Bhudzsban a 2001-es gudzsaráti földrengés után, amivel olyan nagy hatást gyakorolt az ottani emberekre, hogy amikor 2004-ben a cunami lesújtott Dél-Indiára, a falu vezetői három napot utaztak Kéraláig, hogy segítsék Ammát az ásram környéki házak újjáépítésében.

A gudzsaráti földrengés és a cunami mellett az M. A. Math a Katrina és a Rita hurrikánok amerikai áldozatainak (2005), a pakisztáni földrengés áldozatainak (2005) és a mumbai (2005), valamint a szuráti (2006) árvíz károsultjainak is segítséget nyújtott.

Amma kapcsolat
Amennyiben úgy érzed, hogy Ammá példáját követve bármilyen formában szívesen segítenél a rászorulókon, vállalnál valamilyen szervezőmunkát, akármilyen anyagi segítséget tudnál biztosítani, egyszóval részt vennél az Ammával kapcsolatos magyarországi tevékenységekben, akkor írj nekünk a  e-mail címre.

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.