Search our Site

Átölelni a világotAz embracing the world™ (átölelni a világot) egy nonprofit jótékonysági közösség, amit Ammá azért alapított, hogy csökkentse a világ szegényeinek terheit az öt alapszükséglet (étel, lakhely, oktatás, egészségügy és megélhetés) kielégítésén keresztül. Ammá személyes példamutatásának köszönhetően ma már több, mint 25 ezer önkéntes folytat jótékonysági tevékenységet 25 országban, és számuk napról napra növekszik. Sok esetben a rászorulók közvetlenül Ammát keresik meg kéréseikkel. Máskor az önkéntesek feltérképezik a saját környezetükben élők szükségleteit és olyan projekteket dolgoznak ki, melyek segítségével valóban jelentős lépést tehetnek a problémák felszámolása érdekében.


Ha szeretnél csatlakozni ehhez a közösséghez látogass el a www.embracingtheworld.org oldalra.

Amma kapcsolat
Amennyiben úgy érzed, hogy Ammá példáját követve bármilyen formában szívesen segítenél a rászorulókon, vállalnál valamilyen szervezőmunkát, akármilyen anyagi segítséget tudnál biztosítani, egyszóval részt vennél az Ammával kapcsolatos magyarországi tevékenységekben, akkor írj nekünk a  e-mail címre.

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.