Search our Site

Amrita Visva VidjápíthamSzakoktatás

Az Amrita Egyetem* az indiai felsőoktatás egyik legújabb és leggyorsabban növekedő intézménye. Az egyetem díjnyertes ágazatai erősítik az egyetem-állam-iparág kutatási partnerkapcsolatot, jelentősen hozzájárulva ezzel a társadalom minden szektorához. A világ munkapiacán egyre növekszik az Amrita Egyetemen diplomázottak száma, akik felveszik a versenyt más egyetemeken végzett társaikkal.

Műholdas kapcsolat

Az Indiai Űrkutató Szervezettel [Indian Space Research Organization (ISRO)] együttműködve, az Amrita Egyetem megalapította a műhold-alapú oktatási és kutatási hálózatot az e-learning (számítógép-hálózatú) alapú oktatás elősegítésére. Az öt, Kérala, Tamil Nádu és Karnataka állam területén található egyetemváros közül négy rendelkezésre álló műholdas kapcsolattal rendelkezik. Az előadások, szemináriumok és a teljes tananyag megosztható audiovizuális és elektronikus formában, ekképpen terjesztve ki a komplex, több egyetemi területre vonatkozó tanulási lehetőséget.

*Az Amrita Oktatási Intézet 2003-ban elnyerte a „Nagyra Becsült Egyetem” (“Deemed University”) státuszt. Ez a legmagasabb szintű akkreditálás, amelyet az indiai kormány magánoktatási intézménynek adományozhat.

További információ a következő honlapon található: http://www.amrita.edu/

Amma kapcsolat
Amennyiben úgy érzed, hogy Ammá példáját követve bármilyen formában szívesen segítenél a rászorulókon, vállalnál valamilyen szervezőmunkát, akármilyen anyagi segítséget tudnál biztosítani, egyszóval részt vennél az Ammával kapcsolatos magyarországi tevékenységekben, akkor írj nekünk a  e-mail címre.

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.