Search our Site


Ipari Oktatási Központ (ITC)


- Kollam

Szakoktatás
Az 1989-ben alapított központ 500 tinédzser számára biztosít tíz különböző területen szakmai képzést. Az intézmény külön figyelmet fordít a kamaszok önbizalmának növelésére, megadva nekik azt a helyes önbecsülést, hogy az itt szerzett tudással széles körben tudjanak elhelyezkedni vagy akár a saját vállalkozásukat elindítani. A központban 80% feletti a sikeres vizsgázók száma, aminek következtében magas elismertségnek örvend a munkáltatók körében. A cunamikatasztrófa után az intézmény tárt kapukkal várta azokat a helyi fiatalokat, akiket Ammá hívott meg, hogy az ingyenes oktatás segítségével képesek legyenek újra felépíteni az életüket.

Amma kapcsolat
Amennyiben úgy érzed, hogy Ammá példáját követve bármilyen formában szívesen segítenél a rászorulókon, vállalnál valamilyen szervezőmunkát, akármilyen anyagi segítséget tudnál biztosítani, egyszóval részt vennél az Ammával kapcsolatos magyarországi tevékenységekben, akkor írj nekünk a  e-mail címre.

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.