Search our Site

AmmáAmmá darsanjain való részvétel a világ bármely részén INGYENES!

Mindenütt, ahová Ammá ellátogat hozzájárulásokból, adományokból finanszírozzák a program költségeit. Ammá naponta 3-10 ezer embert ölel magához, megnyitva az emberek szívét a valódi szeretet érzésének megtapasztalásához. Ahhoz, hogy ennek a nagyszabású eseménynek otthont és megfelelő keretet tudjunk biztosítani, támogatókra van szükségünk.

NEM KELL FELTÉTLENÜL NAGY DOLOGRA GONDOLNI. Bármilyen kis összeggel, akár egy mozijegy árával is támogathatod a szervezést, hogy Ammát fogadni tudjuk Magyarországon, hogy segítsen megnyitni a föld szívcsakráját és utat mutasson számunkra. Sok nyugat-európai országban az érdeklődők rendszeres, kis összegű hozzájárulása teszi lehetővé, hogy évről évre saját országukban részesülhessenek Ammá áldásos ölelésében.Anyagi lehetőségeidhez mérten, rendszeres, vagy egyösszegű hozzájárulásodat az:M. A. Központ

(M. A. Humanitárius Központ Nonprofit Közhasznú Gazdasági Társaság)

Budapest Banknál vezetett

10102244-01883000-01003000


számú számlaszámra történő utalással tudod megtenni.

Nagyon köszönjük!

Non profit szervezet vagyunk, teljesen önkéntes alapon működünk. A központ számára küldött hozzájárulásodat teljes egészében, érintetlenül a program finanszírozására használjuk fel - nyomon követhető módon.

Ha segítségre van szükséged vagy bármilyen kérdésed van, kérünk, vedd fel velünk a kapcsolatot! vagy +36-30-422-7018.

Amma kapcsolat
Amennyiben úgy érzed, hogy Ammá példáját követve bármilyen formában szívesen segítenél a rászorulókon, vállalnál valamilyen szervezőmunkát, akármilyen anyagi segítséget tudnál biztosítani, egyszóval részt vennél az Ammával kapcsolatos magyarországi tevékenységekben, akkor írj nekünk a  e-mail címre.

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.