Search our Site

Ammá darsanja

Ammá darsanja egyedülálló a világ történelmében. A „darsan” szó jelentése „látni”. Hagyományosan a Mesterrel való, fizikai kontaktus nélküli találkozást jelenti. Ezzel szemben Ammá darsanja olyan, mint az önzetlen, szerető Anya ölelése. Ammá mindenki számára elérhető, aki az áldását kéri. Nem kér érte pénzt, és nem küld el senkit. Férfi vagy nő, beteg vagy egészséges, gazdag vagy szegény, fiatal vagy öreg, muzulmán vagy keresztény, fekete vagy fehér mindenki úgy tekinthet rá, mint a saját Édesanyjára.

Évről évre Ammá rendszeresen elutazik India számos nagyvárosán kívül a világ több tucat országába is. Indiában gyakran több mint 20 ezer ember kap tőle darsant úgy, hogy 22 órán keresztül ül egy helyben. Végeérhetetlenül, óráról órára, napról napra, évről évre, mint ahogyan egy folyó folyik a medrében. Az elmúlt 36 év során, majd 30 millió embert ölelt meg a világon.

Ammá darsanja egy különleges eszköz, hogy kifejezze feltétel nélküli szeretetét - lenyűgöző jelenlétével, tekintetének tiszta erejével, mosolyának édességével, örökkévalóságba húzó ölelésével, a biztonság szavainak suttogásával, arcának gyengéd illatával, prasad (Istennek felajánlott étel) ajándékával.

A darsan mindenkinek friss élmény, mert Ammá önmaga is friss, spontán. Ammá figyel kimondott szavainkra és kimondatlan gondolatainkra, megöleli az arra vágyókat, és békét suttog a fülükbe. Ő pontosan tudja a pillanatnyi szükséget. Egy szünet itt, egy pillantás ott és a transzformáció megtörténik. Ez milliók tapasztalata.

Szemei a Lélek fényétől ragyognak.

Hol van most Ammá?...

Amma kapcsolat
Amennyiben úgy érzed, hogy Ammá példáját követve bármilyen formában szívesen segítenél a rászorulókon, vállalnál valamilyen szervezőmunkát, akármilyen anyagi segítséget tudnál biztosítani, egyszóval részt vennél az Ammával kapcsolatos magyarországi tevékenységekben, akkor írj nekünk a  e-mail címre.

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.