Search our Site

AYUDH
Az AYUDH egy olyan - Ammá által inspirált - ifjúsági mozgalom, melynek tagjai spirituális értékeken nyugvó életet szeretnének élni. Önmagukon kezdve a változtatást, azon dolgoznak, hogy a jövő reménytelibb, békésebb és szociálisan érzékenyebb legyen.

Az AYUDH betűszó, az Amrita Yuva Dharma Dhara kezdőbetűiből áll össze, mely szabad fordításban azt jelenti szanszkritül: „fiatalok, akik mozgásban tartják a tisztesség kerekét”. Az AYUDH saját jelentéssel is bír a szanszkrit nyelvben, annyit tesz: BÉKE. Galambot formázó logójuk két szárnya a szeretetet és odaadást szimbolizálja Ammá egyik allegóriájában, farka a spirituális tudást, és a madár irányításához nélkülözhetetlen intellektust ábrázolja. Mindezen értékek segítenek nekünk szabadon szárnyalni, függetlenül és boldogan élni életünket.

2001-es indiai megalakulása óta az AYUDH-ban tevékenykedők tábora egyre növekszik, és a szervezet számos országban kezdte meg működését. Temérdek jótékonysági tevékenységet kezdeményeztek, ingyen ételt osztanak szegényeknek, gyógyszergyűjtést szerveznek, fákat ültetnek, környezetvédő, drogprevenciós programokat tartanak, idősotthonokat, árvaházakat látogatnak, működési körük folyamatosan bővül.

 

 

 

Tovább a 2010-es ifjúsági találkozó beszámolójához...

Amma kapcsolat
Amennyiben úgy érzed, hogy Ammá példáját követve bármilyen formában szívesen segítenél a rászorulókon, vállalnál valamilyen szervezőmunkát, akármilyen anyagi segítséget tudnál biztosítani, egyszóval részt vennél az Ammával kapcsolatos magyarországi tevékenységekben, akkor írj nekünk a  e-mail címre.

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.