Search our Site

 

Amma élete

A következő magyarországi IAM oktatás időpontja:

2018 március 24. 9.00 - 18.00

Az oktatás Budapesten lesz.


A korhatár 18 év.


Jelentkezés:

 

 

A meditáció az elme tökéletesítésének művészete. A minket körülvevő világ érzékelése teljesen a tudatunktól függ. A boldogság keresése közben két lehetőségünk van: vagy megváltoztatjuk a környezetünket és így minden úgy fog történni, ahogy akarjuk, vagy változtatunk a tudatunkon és így minden körülöttünk zajló változás ellenére boldogok, nyugodtak és elégedettek tudunk maradni. Az első megoldás nyilvánvalóan lehetetlen. A külső világunkra nagyon kis ráhatásunk van. Az egyetlen remény a boldogságra, ha a belső világunkat kontrolláljuk. A meditáció kulcseleme ennek a folyamatnak.

A tudat olyan, mint egy gép, és teljesen rajtunk áll, hogyan tartjuk karban. Csak ekkor férhetünk hozzá tudatunk teljes kapacitásához. Azt is tudnunk kell, hogyan kell ezt a gépet kikapcsolni. Sajnos ez egy elfeledett tudomány, és ez az eredendő oka, hogy annyi kiégett embert látni a világban. Az IAM Technika® a tudat napi karbantartó rendszere.

Ammá azt mondja: „Tudatunk távirányítóját erősen kézben kell tartanunk. Képzeljünk el egy ilyen mentális kontrollt. Érzések, elképzelések és emlékek mindig a rendelkezésünkre állnak. Ha harag jelenik meg, csatornát váltunk. Ugyanez történik a féltékenység és a mohóság esetén is. Minden múltbeli történés visszanézhető, mintha egy DVD filmet tekernénk vissza. Ha elképzelésekre van szükségünk, akkor egyszerűen az „ötletcsatornára” váltunk, és megindul a kreatív ötletek folyama. Nem kell többet az üres képernyőt nézni." Teljes és hiánytalan mentális kontroll – ezt kínálja az IAM Technika®.

Az IAM technika egyszerű kombinációja a jógának, a pránajámának (légzőgyakorlat) és a meditációnak, s mindössze napi 20 percet vesz igénybe. Az IAM a modern idők meditációs technikája, mely szintézist teremt a tradicionális, időtálló módszerek és a mai ember igényei között. A technikát Ammá tanítványai oktatják ingyenesen, a világ több pontján.


Néhány tapasztalat azoktól, akik rendszeresen gyakorolják a meditációs technikát:


"Visszagondolva az Ammához vezető út nekem elég viszontagságos volt. Lényeg, hogy amikor felismertem azt, hogy a sorsunk saját kezünkben illetve tudatunkban van, szép lassan megváltoztattam az életemet. Amikor az ember a gyökereiben hoz meg egy ilyen döntést nem feltétlenül kürtöli világgá, egyszerűen elkezd cselekedni, a mában élni. A visszajelzések folyamatosak, intenzívek, a figyelemnek ezt a fokú kiélezettségét és tudatosságát segített stabilizálni a meditáció. Lényegében a tudatomat alakította/alakítja azzal, hogy megmutatta a CSÖNDET.

Azt a csöndet amiben minden Egy.

Minden létező, Energia.

Nincs jó, rossz, nincsenek gondolatok.

Amikor megélem ezt az állapotot bármilyen kérdésre a forrásból kapok választ és a forrás csalhatatlan.

Fizikai szinten a legrövidebben úgy fogalmaznék, hogy meggyógyultam a betegségeimből. Elmúlt a vesekövem, a pajzsmirigy alulműködésem, és a mellemben lévő jóindulatú elváltozások is eltüntek.

A fenti "eredmények" évek munkájának a gyümölcsei. A meditáció mellett természetesen az egészséges életmód és a jóga az ami segített ebben.

Ammával kapcsolatban az a határozott érzésem, élményem, hogy szerető, elfogadó és megértő, nincsenek elvárásai és éppen ezzel éri el, hogy mindezeket a tulajdonságokat Te magadban is megtaláld és megerősítsd."


"Az IAM technikával mély, belső békét, boldogságot és megnyugvást tudok elérni. A technika egyszerű fizikai és mentális gyakorlatokon keresztül kiegyensúlyozza az elmét és emeli a Tudat "rezgését". Megnyitja a Szív, a Szeretet folyamát."

 


"A különféle gyakorlatok a fizikaitól a mentálisig elvezetnek a nyugalomhoz, a belső békéhez, ami azt gondolom fontos ebben a világban (ami olyan amilyen). Az IAM kulcs AMMÁ felé, hogy hogyan, azt mindenkinek magának kell megtapasztalni azzal, hogy elsajátítja a technikát és gyakorolja. A lényeg, sokat kapunk a technika által."

 


"Segít önmagamra találni és szeretettel elfogadni saját magamat és másokat is. Segít a lelki egyensúlyomat megtalálni. Könnyebb családtagjaim, és környezetem elfogadása. Könnyebben meglátom a szépet és a jót is az emberekben és a világban. Megtanít arra is, hogy a pillanatnyi rossz az a későbbi jó, ami aztán az én boldogságomat szolgálja, és hogy ezt a boldogságot magamban találjam meg. Ajánlanám mindenkinek, még férfiaknak is, a politikusoknak és a politizálóknak is, hogy megérezzék ők is egyre jobban, hogy mindenki egy és minden ember boldogságra született, és csak együtt érünk valamit, és csak együtt lehetünk a nagybetűs "EMBER"."


„Eltávolítja spirituális utam belső és külső akadályait. Nagy belső spirituális energiákat szabadít fel.”

 


„Olyan mélységekbe visz, amiket korábbi technikákkal még nem tapasztaltam. A reggeli meditáció elkísér a nap végéig, és nyugodtabban, elfogadóbban élem meg a hétköznapok körtáncát. Összeszedettebben, koncentráltabban intézem a napi feladataimat, érzem, hogy könnyebben tudom irányítani az életemet.”

Ha még többet szeretnél megtudni a technikáról, kérünk látogass el a www.iam-meditacio.hu oldalra.

Amma kapcsolat
Amennyiben úgy érzed, hogy Ammá példáját követve bármilyen formában szívesen segítenél a rászorulókon, vállalnál valamilyen szervezőmunkát, akármilyen anyagi segítséget tudnál biztosítani, egyszóval részt vennél az Ammával kapcsolatos magyarországi tevékenységekben, akkor írj nekünk a  e-mail címre.

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.