Search our Site

Az Amrita Ájurvéda Iskola fontos része Ammá azon törekvésének, hogy újjáélessze az ősi Indiai gyógyászat örökségét. Az iskolának 150 ágyas kórháza van a legkorszerűbb berendezésekkel felszerelve, beleértve két műtőt és nyolc szakosodott kórházi osztályt. Rendelőintézetet is működtetnek, amelyben pancsakarmát, egy ősi indiai tisztító terápiát alkalmaznak. A kórháznak öt hektárnyi területen saját gyógynövénykertje van, ahol 500 különféle növényt  – köztük ritka fajtákat is – termesztenek. Az M.A. Math saját gyógyszergyárat tart fenn, amelyben a klasszikus gyógyszereken túl saját szabadalommal rendelkező gyógyszereket is gyártanak. A központ Amritapurival szemben, a csendes lagúnák mellett fekszik.

Az Amritapuribeli ásram ájurvédikus klinikája szintén alkalmaz tradicionális pancsakarmát az ásram látogatói számára. A pancsakarma ősi méregtelenítő kúra, amely masszázst, olajos fürdőt és más tisztító kezeléseket foglal magába. Az ásram orvosai és képzett ásramlakók önzetlen szolgálatuk keretében végzik a kezeléseket és készítik el a gyógynövényes termékeket. Az orvosi konzultáció a szegények számára ingyenes.

Amma kapcsolat
Amennyiben úgy érzed, hogy Ammá példáját követve bármilyen formában szívesen segítenél a rászorulókon, vállalnál valamilyen szervezőmunkát, akármilyen anyagi segítséget tudnál biztosítani, egyszóval részt vennél az Ammával kapcsolatos magyarországi tevékenységekben, akkor írj nekünk a  e-mail címre.

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.