Search our Site

IskolákAz M. A Math India-szerte 53 iskolát üzemeltet az előkészítő iskolától a középiskoláig. Minden évben új Amrita Vidjálajamokat alapítanak. Az iskolák magas színvonalú oktatást biztosítanak lelkesítő és tevékenység-orientált oktatásuknak köszönhetően. Minden lehetséges eszközt felhasználnak, hogy pozitív értéket közvetítsenek a diákok számára, amely alapvető részét képezi az iskola holisztikus megközelítésének. A gyerekek napirendje úgy van kialakítva, hogy megfelelő erőnlétet, mentális éberséget és spirituális tudatosságot biztosítson számukra. Megtanulnak meditálni, és megértik az önzetlen szolgálat értékét. Ezen felül szanszkritot és klasszikus indiai művészeti formákat is tanulnak. Minden egyes iskola 75-100 ingyenes helyet biztosít a szegény családokból származó tanulók számára.


Értékek közvetítése

  • A tanulóknak megmutatják, hogyan gyakorolják az önzetlenséget, az együttérzést és a mások iránti tiszteletet minden egyes cselekedetükben.

  • Önismeretet, jógát és meditációt gyakorolnak, segítve őket a tanulás során ellazulni.

  • A tanulók közösségi programokban vesznek részt, ami felébreszti bennük a szociális érzékenységet és felelősséget.

  • A tanulók minden nap összegyűlnek a tanáraikkal és az iskolai vezetőségével, hogy a békéért és minden élőlény boldogságáért imádkozzanak, így bátorítva őket, hogy fejlesszék magukban az együttérzést, és gondoljanak azokra, akik világszerte szenvednek.

Amma kapcsolat
Amennyiben úgy érzed, hogy Ammá példáját követve bármilyen formában szívesen segítenél a rászorulókon, vállalnál valamilyen szervezőmunkát, akármilyen anyagi segítséget tudnál biztosítani, egyszóval részt vennél az Ammával kapcsolatos magyarországi tevékenységekben, akkor írj nekünk a  e-mail címre.

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.